Bewolkt8.7 ℃

Gerbie in Alkmaar

Bezoekadres:

Gerbie

Kanaaldijk 309
1825DB Alkmaar
06-50802538
info@gerbie.eu
https://www.gerbie.eu/

Gerbie

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die u kan voorzien in diverse artikelen voor de inrichting van uw tuin. Ons doel is om u zich thuis te laten voelen in uw eigen tuin.

Blokhutten zijn er in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Een blokhut bouwen of laten bouwen is daarom een goed alternatief op standaard bouwpakketten. Wij zorgen dat uw nieuwe blokhut helemaal aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, kleur en afwerking. En natuurlijk bepaalt u helemaal zelf de afmeting en de vorm.

Tuinhuizen, tuinkantoren blokhutten zijn er in diverse soorten maten en uitvoeringen als bouwpakket kijk in de webwinkel voor een diversiteit aan houten huisjes mocht het huisje er niet tussen staan kunnen wij een huisje op maat voor u bouwen

Bent u specifiek op zoek naar een blokhut met overkapping of een blokhut met veranda? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vraag direct een offerte aan en krijg inzicht in wat het kost om een blokhut te bouwen.

Bij Gerbie kunt u helemaal naar eigen smaak en wensen een tuinhuisje laten bouwen. Kijk rond op onze website voor de blokhutten uit ons standaard assortiment. Als u een blokhut uit ons assortiment wilt laten bouwen, dan kunnen wij de standaard specificaties aanhouden of we passen een bestaand ontwerp geheel aan uw eigen wensen aan.

De standaard huisje kunt u zelf plaatsen volgens de bouwtekeningen die erbij geleverd zijn mocht u dit niet willen zou u dat kunnen laten doen door ons

Foto's van Gerbie

Gerbie image 1
Gerbie image 2
Gerbie image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Gerbie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map