KENNEMERWAARD - Vanaf 1 juli is de CoronaCheck-app in gebruik genomen. Met de app bewijs je dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Of dat je eerder corona hebt gehad. Je kunt CoronaCheck gebruiken voor toegang tot bepaalde plekken. Of om naar andere landen te reizen. Heb je hulp nodig bij het gebruik van deze app? Bibliotheek Kennemerwaard helpt je graag op weg.

Heb je vragen over de CoronaCheck-app? Of moeite met het gebruik ervan? Of heb je nog geen DigiD waardoor je jouw gegevens niet kunt ophalen? Medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard helpen je hier graag bij. Neem contact op met de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard om je vraag te stellen en wij helpen je. Via de telefoon: 072 - 515 66 44 of e-mail: klantenservice@bknw.nl.

Inloopspreekuren Wil je liever een medewerker persoonlijk spreken? Of wil je het coronabewijs uitprinten? Kom dan naar één van de inloopspreekuren bij jou in de buurt. Het CoronaCheck-app inloopspreekuur is in de bibliotheken in Heerhugowaard centrum, Alkmaar centrum, Bergen, Castricum en in Egmond aan Zee bij PostaanZee. Kijk voor het hele overzicht met data en tijden van de spreekuren op www.bknw.nl/agenda. De bibliotheekmedewerkers helpen je verder op weg.