BERGEN - Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is de korte cursus Oefenen.nl iets voor jou. Deze cursus van zes bijeenkomsten start op woensdag 15 september in de bibliotheek in Bergen én in de bibliotheek in Schoorl. Je begint bij het begin. En dan ga je stap voor stap verder. Je leert e-mailen en je gaat het internet op om informatie te zoeken. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kun je zelf gaan oefenen.

Met een kleine groep deelnemers maak je gebruik van laptops van de bibliotheek. Maar je mag ook je eigen laptop meenemen. In een rustig tempo word je geholpen om de computer te leren kennen. Je krijgt filmpjes te zien waarmee je steeds een stapje verder komt. Je kunt zelf een keuze maken uit het aanbod van Oefenen.nl.

Wanneer en waar?

De cursus is voor echte beginners, en duurt 6 weken op de data: 15, 22, 29 september en 6, 13 en 20 oktober. Deelname is gratis. De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Bergen, Dreef 1, 1861 TX in Bergen van 09.30 tot 10.30 uur. In de bibliotheek in Schoorl, Heereweg 150A, 1871 EM, is de cursus van 11.30 tot 12.30 uur. Het is mogelijk om later in te stromen als er nog plaats is.

Aanmelden
Geïnteresseerd en wil je zeker zijn van een plek? Dan graag aanmelden, dat kan op bij de balie in de bibliotheek of via de klantenservice op telefoonnummer 072 – 515 66 44 of per mail via taalhuisbergen@bknw.nl. Er kunnen maar een beperkt aantal mensen meedoen, daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk.