BERGEN - Hieronder vind u het weekendoverzicht van De Taverne.

Vrijdag 25 maart Thank God It's Friday, DJ's Frank en Guido
Check: https://www.youtube.com/watch?v=yjQETalRpdg

DJ's Frank en Guido draaien de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!!!
Aanvang 22:00, vrij entree

Zaterdag 26 maart Nico Dijkshoorn & The Hank Five
Nico Dijkshoorn doet opnieuw de Taverne aan voor een avond vol proza, poëzie en vooral lekkere live muziek, die vol overgave en overtuiging wordt gespeeld door zijn band The Hank Five.

Nico houdt van de Taverne. Om hem te citeren: "Kolere wat een toffe kroeg. Heerlijk gespeeld. Een van de fijnste optredens ooit, tot volgend jaar. Dank allen."

Het heeft iets langer geduurd, maar dan heb je ook wat.

In een avondvullend programma eren Nico en zijn band The Hank Five hun muzikale helden waaronder Neil Young en Bob Dylan. Niets staat vast, maar houd rekening met razende gedichten, vette live muziek en voorlezen in het licht van een klein lampje.

De entree is 10 euro, geen voorverkoop en de kaarten zijn alleen aan de deur te koop.....Het belooft een mooie avond te worden!
Aanvang 22:00, 10 euro entree

Zondag 27 maart: Living Room Heroes
De band heeft haar roots in Nijmegen, maar klinkt onvervalst Amerikaans. Muzikanten die met groot gemak en vooral plezier tijdens hun live-shows hun enthousiasme en improvisaties laten zien en horen. Dit leidde al tot optredens op NPO Radio 2 en 3FM en voorprogramma's voor o.a. Douwe Bob, Albert Lee & Robert Jon and The Wreck.

Geïnspireerd door artiesten als Ben Harper Ray Lamontagne en Amos Lee streven ze een zuidelijke soulvolle sound na, maar we zouden er ook zomaar het allesomvattende etiket Americana op kunnen plakken. Kortom, de reikwijdte van Living Room Heroes is groot.

"Zelden hoorden we zo'n sterk debuut van Nederlandse bodem."
check: https://www.youtube.com/watch?v=kpzA4UpvtHE

Aanvang 15:00, 5 euro entree