BERGEN - Ook komend weekend heeft de Taverne weer een zeer divers programma met Freaky Friday, Metallica Undercover en Ben Reel.


Vrijdag 8 April Freaky Friday, DJ's Michael en Salinas
Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin, en nu van diverse clubavonden in Koel 310 en Podium Victorie
Aanvang 21:00, vrij entree

Zaterdag 9 april: Metallicas Undercover
Metallica behoeft geen introductie. De band speelt al decennialang stadion na stadion plat met de allerbeste metal van de planeet. The Metallicas brengen een tribute aan deze metalgoden. Hard, intens, en met passie! Omdat metal zo bedoeld is, en omdat ze eigenlijk ook niet anders kunnen

The Metallicas:
Arjen Koekoek – zang
David Aferiat – gitaar
Daniel Raposo – gitaar
Guido Vrouwe – bas
Sandrijn Holleboom – drums
Aanvang 22:00, 5 euro entree

Zaterdag 10 april: Ben Reel (Ierland)
Check: https://www.youtube.com/watch?v=_CXfwaIKJJI

Ben Reel komt uit Silverbridge, South Armagh. Kort na de middelbare school op 17-jarige leeftijd begon hij zijn muzikale carrière in 1989 met het uitvoeren van & songwriting bij de lokale band "Trim The Velvet" voordat hij eind jaren negentig solo ging.

Tegen de achtergrond van de problemen in Noord-Ierland werd muziek Ben's uitweg. Hij pakte de gitaar voor het eerst toen hij vijftien jaar oud was, geïnspireerd door Bruce Springsteen, Van Morrison en Neil Young.

Ben's optredens worden gekenmerkt door intensiteit en muzikaliteit.