BERGEN - Het is belangrijk dat u zich prettig en veilig voelt in uw woning en in uw buurt. Misschien zijn we ons daar nu extra van bewust. We zijn door de maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus immers veel meer thuis. We werken bijvoorbeeld thuis, kinderen hebben thuis onderwijs en we ‘ontspannen’ thuis. We hopen dat buren elkaar ruimte kunnen geven en rekening houden met elkaar. Ervaart u toch een burenirritatie waar u niet samen uit komt zoals geluidsoverlast, ruzie om een parkeerplek, pesterijen of onenigheid over de tuin? Schakel dan buurtbemiddeling in via De Bemiddelingskamer. Ook tijdens de coronacrisis kunt u bij buurtbemiddelaars terecht.

Buurtbemiddeling nodig?

Neem dan contact op via info@debemiddelingskamer.nl. De Bemiddelingskamer is landelijk erkend en gecertificeerd via het CCV. Buurtbemiddeling wordt gefinancierd door de Gemeenten en Kennemer Wonen. Meer informatie en telefoonnummers via De Bemiddelingskamer.

Bemiddelaars zijn professioneel getrainde en ervaren vrijwilligers die ingeschakeld kunnen worden om problemen tussen buren naar tevredenheid te helpen oplossen. Bemiddelaars luisteren naar het verhaal van beide buren, geven geen oordeel en zijn onpartijdig. Onder begeleiding van deze bemiddelaars kunnen beide buren tot een oplossing komen.

Kosten
Bemiddeling of advies is geheel gratis voor inwoners uit Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.