EGMOND - Goed nieuws! Vanaf 15 september 2020 gaat de MaxMobiel op werkdagen weer rijden in de Egmonden. Door het coronavirus heeft de MaxMobiel de afgelopen maanden niet kunnen rijden, maar gelukkig kunt u weer van de service gebruik maken. Hebt u een afspraak bij de tandarts, huisarts, wilt u naar de winkel, op familiebezoek of een kopje koffie drinken? De vrijwilligers van de MaxMobiel rijden u graag.


Een ritje inplannen

U kunt twee dagen van tevoren een ritje inplannen via 06-83329632. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 10:30 uur. Of plan een ritje in per mail, via maxmobielegmond@gmail.com.

Vrijwilligers gezocht

De MaxMobiel kan natuurlijk niet zonder haar vrijwilligers, dus men heeft u nodig. Heeft u zin om iets te betekenen voor de inwoners van Egmond en heeft u incidenteel of bij voorkeur een dagdeel per week de tijd om als chauffeur of planner een bijdrage te leveren? Dan kan men uw hulp goed gebruiken. Nieuwe vrijwilligers worden door de enthousiaste vrijwilligerscoördinator Ellen Dekker getraind. U kunt u aanmelden via 06-83329632 of maxmobielegmond@gmail.com.