BERGEN - De gemeente Bergen wil graag op 23 juni met u in gesprek over een Aardgasvrij Bergen. Wij onderzoeken momenteel welke alternatieven er zijn, en in welke volgorde de wijken in Bergen, de Egmonden en Schoorl van het aardgas af gaan.


Hoe zorgen we ervoor dat uw woning in de toekomst verwarmd wordt? De Nederlandse aardgaskraan gaat dicht, ook in Bergen zal het aardgas op termijn verdwijnen. Welke alternatieven zijn er dan voor uw wijk en woning en in welke stappen gaat dit gebeuren? En wat betekent dit voor u?

Waarom deelnemen ?
We gaan stap voor stap veranderen. Ook in uw wijk, en uw woning, zult u dit gaan merken. Tijdens de avond nemen wij u mee waar u allemaal mee te maken krijgt, en horen wij graag hoe u hier over denkt.

Aanmelden
De digitale inwonersavond vindt plaats op dinsdag 23 juni om 20.00 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Meldt u zich aan via www.ikdenkmeeoverbergen.nl en klik dan op ‘Aardgasvrije Wijken’. Dan ontvangt u daarna van ons de inloggegevens voor de digitale bijeenkomst.

Vragenformulier
Ter voorbereiding op de inwonersavond Aardgasvrij Bergen staat er een vragenformulier online. Deze koppelen we tijdens de avond terug. Wij vragen u om deze korte vragenlijst in te vullen op www.ikdenkmeeoverbergen.nl en klik dan op ‘Aardgasvrije wijken’.