BERGEN - Ben je geïnteresseerd in het sportaanbod in de gemeente Bergen? Dan kun je vanaf nu terecht op de speciaal ingerichte website www.sportenbewegeninbergen.nl. Op deze website staat alle informatie op het gebied van sport en bewegen voor sporters, sportverenigingen en inwoners van de gemeente Bergen. De website sportenenbewegeninbergen.nl is één van de belangrijkste speerpunten uit het Sportakkoord dat in februari dit jaar ondertekend is.

Laagdrempelig nieuwe sport ontdekken

Op de nieuwe website staan alle sport- en beweegaanbieders en bijbehorende activiteiten voor diverse doelgroepen in Bergen. Bezoekers kunnen op de website per maand de activiteiten bekijken of filteren op een specifieke doelgroep. Wethouder Tromp is blij met de lancering van deze pagina: “Niet alleen biedt dit een kans aan sportverenigingen om zich hier goed te profileren en aan ledenwerving te doen, maar vooral zou ik iedereen willen oproepen om eens een kijkje te nemen bij een sport waar je nieuwsgierig naar bent. Het is de plek waar kinderen laagdrempelig in contact kunnen komen met allerlei nieuwe sporten. Sporten en bewegen is leuk én gezond, dus laat je verrassen door het rijke sportaanbod dat Bergen te bieden heeft”.

Nieuwsbrief

Ook vind je op de website verenigingsinformatie over onder andere sport- en beweegcijfers, accommodaties, tips voor trainers en fondsen en subsidies. Wil je op de hoogte zijn van de laatste updates? Dan biedt de website ook de mogelijkheid je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Kijk voor meer informatie op de website www.sportenbewegeninbergen.nl of neem contact op met een van onze buurtsportcoaches.