BERGEN - Speciaal voor inwoners uit de gemeente Bergen is er in het voorjaar een collectieve inkoop gestart voor woningisolatie. “We vinden het belangrijk al onze inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning,” geeft wethouder Erik Bekkering aan. “Naast de inkoopactie zijn er ook subsidieregelingen die het isoleren van de woning extra interessant maken.” Er zijn inmiddels al 75 aanmeldingen voor deze inkoopactie. Er is ook de mogelijkheid het webinar over de isolatie-actie terug te kijken, en zelfs een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan te vragen over het verduurzamen van uw woning.

Inkoopactie woningisolatie
Een collectief van regionale isolatiebedrijven biedt de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor spouwmuur-, dak-, vloer- en bodemisolatie en HR++-glas tegen een zeer gunstige prijs. Inwoners kunnen zich voor deze inkoopactie aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/bergenisoleert. De inkoopactie loopt tot en met 30 juni 2021.

Kijk de online informatieavond terug
In april de digitale informatieavond gemist? Deze is terug te kijken door een link aan te vragen op de website www.duurzaambouwloket.nl/bergenisoleert. Bij deze webinar van een klein uur krijgen belangstellenden meer informatie over de inkoopactie, het isoleren van de woning en subsidieregelingen van de gemeente en rijksoverheid.

Gratis telefonisch adviesgesprek
Er zijn nog een aantal telefonische adviesgesprekken beschikbaar, waar een onafhankelijke adviseur van energieloket Duurzaam Bouwloket kan helpen met een stappenplan voor het verduurzamen van de woning. Het is ook mogelijk digitaal een eigen stappenplan te maken met de Woningplanner. Voor aanmelden en meer informatie, kijk dan op www.duurzaambouwloket.nl/bergenisoleert.

Meer informatie via Duurzaam Bouwloket
Voor vragen over de inkoopactie, de woning isoleren, subsidies of andere duurzame (ver)bouw-kwesties kan contact worden opgenomen met Duurzaam Bouwloket via www.duurzaambouwloket.nl/, info@duurzaambouwloket.nl of 072 743 39 56.