BERGEN AAN ZEE - Het belooft komende dagen mooi weer te worden. De verwachting is dat veel mensen gaan genieten op de stranden in de gemeente Bergen. De gemeente roept op om zoveel mogelijk met de (huur)fiets, bromfiets, lopend, of met de gratis kustbus naar het strand te reizen in plaats van met de auto. De autoparkeerterreinen raken op zonnige dagen snel vol. Komt u met de auto naar Egmond aan Zee? Maak dan gebruik van het gratis Transferium en de shuttlebus.

Op de social-mediakanalen roept de gemeente de mensen op:

Het belooft komende dagen mooi weer te worden. We verwachten dat veel mensen gaan genieten op onze stranden in Egmond, Bergen, Schoorl, Camperduin en Hargen. Wil je niet de kans lopen dat de autoparkeerplaats(en) vol zijn als jij aankomt? Kom dan met de (huur)fiets, bromfiets, lopend, of met de gratis kustbus. Deze rijdt weer tot en met 3 september. Zie voor meer informatie: Bus Bergen aan Zee | Gemeente Bergen (bergen-nh.nl)
Kom je met de auto richting Egmond aan Zee? Parkeer die dan gratis bij het Transferium net buiten Egmond en neem de gratis shuttlebus naar Egmond aan Zee. Voor openingstijden en dienstregeling, zie: Transferium Egmonden | Gemeente Bergen (bergen-nh.nl). Veel plezier!