BERGEN - De zonnepanelenactie in de gemeente Bergen is verlengd tot en met 21 december. Wist u dat de inwoners van gemeenten Bergen die gebruik hebben gemaakt van de zonnepanelenactie nu al gemiddeld € 550,- aan energiekosten per jaar besparen?


Al zo’n 350 huishoudens hebben een vrijblijvend aanbod op maat aangevraagd. U kunt zich voor de actie aanmelden tot en met 21 december. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.duurzaambouwloket.nl/actiebergen. Uw aanmelding wordt opgevolgd met een huisbezoek om een aanbod op maat te maken. De huisbezoeken worden door de installateurs uitgevoerd volgens de richtlijnen van de RIVM. Gemeente Bergen ondersteunt het samenwerkingsverband van vakkundige installateurs uit de regio.

Vragen?
Heeft u vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl of 072 743 39 56.

Rendement
Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is een goed rendement op zonnepanelen gegarandeerd tot en met 2031. De rijksoverheid heeft onlangs de verrekening van zonnestroom op uw energierekening, de opvolger van salderingsregeling, vastgelegd tot en met 2031. Gemeente Bergen ondersteunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket.