BERGEN - Een collectief van regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Bergen ondersteunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en coöperatie Bergen Energie. Naast het voordeel van energiebesparing, werkt u zo ook mee aan een schone en duurzame toekomst. Bezoek een informatieavond of schrijf u meteen geheel vrijblijvend in via www.duurzaambouwloket.nl/actiebergen. De actie loopt tot 31 december 2019.

Collectieve inkoop = scherpe prijs
U kunt vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Zij maken vervolgens voor u een aanbod op maat. Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden.

Plus hulp bij belastingteruggave
Wanneer u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Informatieavonden
Wilt u meer weten of hebt u nog vragen? We heten u van harte welkom op de bewonersavond bij u in de buurt:
· Woensdag 30 oktober 20.00 uur – Dorpscentrum De Blinkerd, Heereweg 150 Schoorl
· Dinsdag 5 november 20.00 uur - Stayokay Egmond, Herenweg 118 Egmond-Binnen
· Donderdag 7 november 20.00 uur - PCC Bergen, Loudelsweg 14a Bergen

Meer informatie over de inkoopactie
Via www.duurzaambouwloket.nl/actiebergen kunt u aangeven bij welke informatieavond u aanwezig wilt zijn.

Meer informatie over de energietransitie
Wilt u meer weten wat de gemeente Bergen doet in de overstap naar duurzame energie? Kijk dan op www.bergen-nh.nl/energietransitie.