GEMEENTE BERGEN - Afgelopen week werden vrijwilligers in onze gemeente in het zonnetje gezet tijdens de Week van de Vrijwilliger.


Wethouder Marco Wiesehahn bedankte in Cinebergen een groep van ongeveer 50 vrijwilligers voor hun inzet: “Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen onze gemeenschappen. Ze verzetten bergen werk om allerhande activiteiten mogelijk te maken en de verbinding met elkaar te houden. De dorpshuizen, musea en sportverenigingen in de Egmonden, Schoorl, Groet en Bergen kunnen alleen echt succesvol zijn dankzij de bijdrage van honderden vrijwilligers. Wij willen via deze weg al die vrijwilligers van harte bedanken voor het onmisbare werk dat zij doen”.

Burgemeester Lars Voskuil bedankte een groep vrijwilligers in De Beeck in Bergen: “Zonder vrijwilligers komt de Bergense samenleving echt tot stilstand. Of het nou gaat om sportclubs of om historische verenigingen of ondersteuning in de zorg, je kan het niet bedenken, overal zijn vrijwilligers actief. Zij zijn echt de smeerolie die onze samenleving op gang houden.”