EGMOND AAN ZEE - Vanaf vandaag kunnen inwoners van de gemeente Bergen weer zwemmen in de Egmonden in het buitenbad bij De Roompot in Egmond aan Zee. Dit aanbod is tot stand gekomen op initiatief van de fitness groep Prins Hendrik en de gemeente Bergen. Zij komen hiermee tegemoet aan de wens van senioren en mensen die minder mobiel zijn om dicht bij huis te kunnen zwemmen.

Egmondse senioren zijn van harte welkom bij De Roompot, tijdens de lessen 'Bewegen in het water'. Deze lessen vinden wekelijks plaats op donderdag- en zondagochtend van 09.15 tot 10.00 uur. Iedere les wordt in overleg tussen de zweminstructeur en de deelnemers een wisselende activiteit aangeboden variërend van baantjes zwemmen en bewegen op muziek tot aqua joggen. Na afloop is er ruim gelegenheid om koffie of thee te drinken.

Beweegt u liever in een (klein) binnenzwembad? Graaf van Egmond (ook van Roompot) heeft een klein binnenbad, bij voldoende belangstelling kan hier op de maandag- en vrijdagochtend gebruik van worden gemaakt. U kunt uw interesse kenbaar maken via receptie.egmond@roompot.nl

Praktische informatie
Het buitenbad bij De Roompot bevindt zich op de Nollenweg 1 in Egmond aan Zee. Kosten bedragen € 2.50 per keer, aanmelden kan via receptie.egmond@roompot.nl Het buitenbad is open tot eind september.