EGMOND BINNEN - De Egmondse School is de verzamelnaam voor een groep kunstschilders die tussen 1884 en 1910 werkzaam waren in en rond Egmond in Noord-Holland.

Carla Kager verzamelt al 12 jaar afbeeldingen van en wetenswaardigheden over schilderijen die tussen ca. 1880 en 1910 in Egmond zijn gemaakt. Ze ging er zelfs voor naar het Gari Melchers Museum in Amerika. Tijdens deze Aan tafel met…. toont Carla op het scherm de mooiste en kleurigste (vaak onbekende) werken, ook van Hitchcock en andere schilders.

Wanneer

Je bent van harte welkom tijdens deze Aan tafel met… op woensdag 8 november van 10.30 tot 12.00 uur in Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB in Egmond-Binnen. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Schuif aan!

Aan tafel met…

Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafel in Dorpshuis
De Schulp biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een Aan tafel met… wilt verzorgen kunt je je aanmelden bij de medewerker van de bibliotheek.