EGMOND - Op woensdag 10 januari, 10.30 – 12.00 uur komen de Energiecoaches Lida Eydenberg en Vincent Dekker naar De Schulp, om hun ideeën over energie besparen in huis te delen. Ze leggen uit hoe eenvoudige maatregelen soms al veel effect kunnen hebben. En dat energie besparen vaak hand-in-hand gaat met meer comfort in huis. Maar ook ambitieuzere ideeën, zoals zonnepanelen op het dak of de gasketel vervangen door een warmtepomp, komen aan bod.

Energiecoaches

Lida en Vincent zijn vrijwilligers maar hebben, samen met nog een zestal andere energiecoaches, een gedegen opleiding gehad om de bewoners van een huis op weg te helpen naar een groene toekomst. Vincent schrijft voor het Dagblad Trouw al 12 jaar een weblog over duurzame energie. De energiecoaches zijn ook bereid om bij je thuis te komen kijken en adviezen te geven.

Wanneer

Je bent van harte welkom tijdens deze Aan tafel met… op woensdag 10 januari 2024 van 10.30 tot 12.00 uur in Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB in Egmond-Binnen. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Aan tafel met…

Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafel in Dorpshuis
De Schulp biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een Aan tafel met… wilt verzorgen kunt je je aanmelden bij de medewerker van de bibliotheek.