BERGEN - Vorig jaar waren alle voorbereidingen getroffen om ons dorpsfeest te organiseren. Toen tegen alle vrijwilligers, deelnemers en muzikanten gezegd wij schuiven alles één jaar op.


Nu een jaar verder en nog steeds mogen en kunnen wij niets organiseren in ons dorp, zeer begrijpelijk en logisch maar wel heel erg jammer!

Onze kinderspelen voor alle kinderen van de scholen in Bergen en waar ook vele kinderen van buiten komen en plezier maken. Wel meer dan 700 kinderen op Koningsdag!


De zweefmolen, kop van Jut, de scouting met diggelen tent, pannenkoeken bakken, Bello het treintje en de suikerspin! Straattheater, brandweerwagen, schminken enz enz.


Het dorp bruist op Koningsdag, iedereen wandelt gezellig met elkaar door het centrum. Oud en jong over de rommelmarkt, volop muziek in ons dorp, de ronkende oldtimers en natuurlijk de kunstmarkt.

Wij houden dit jaar deze gedachten vast en hopen het volgend jaar weer voor u te kunnen organiseren.

Iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt en lid is van de vereniging hebben wij getrakteerd op een heerlijke oranje tompoucen van Roos!
Dat is dan wel het minste wat wij kunnen doen.

Het dorp zal op dinsdag 27 april niet bruisen maar wij gaan het dorp wel een beetje oranje laten kleuren. En geniet die avond van de Oranjevereniging Bergen Koningsdag special op RTV80 om 19.00 u.


Blijf gezond en vooral blijf positief, tot volgend jaar!