BERGEN AAN ZEE - Zet het vast in uw agenda; van 22 t/m 31 oktober 2021 is de Kunst10daagse in Bergen (en omgeving). Want het knetterend bij de kunstenaars en geweldige werken zullen er te zien zijn!

Was het vorig jaar maar een beetje kunst dat nog bezocht kon worden, nu smeden de kunstenaars hun penselen! En u als bezoeker: begint u maar vast geld apart te houden; want u wordt zeker ‘verliefd’ op de werken die in deze twintiger jaren zal worden getoond!

Zowel in Bergen als in Bergen aan Zee zal veel te zien zijn. Al de beroemde Café’s als bijvoorbeeld d’Alderliefste tot restaurant/Café De Pilaren geven ruimte aan kunstenaars. Maar ook natuurlijk de zalen van Hotel Meyer in Bergen aan Zee laat straks mooi en bijzonder werk zien van meer dan 25 kunstenaars!

Dus niet te lang wachten met een hotelletje boeken, want slechts een middag vertoeven in Bergen en omgeving is ..eigenlijk te weinig tijdens de Kunst10daagse Bergen!

Hier een werk van Philine van der Vegte; “Alert”. Zij laat haar werk zien bij Artists aan Zee V in de expositieruimtes van Hotel Meyer in Bergen aan Zee.