BERGEN - Elk jaar is het spannend. Laat de geheime jury van de Kunst10daagse Bergen de aangemelde kunstenaars toe of ..niet!

De organisatoren van de K10D Bergen van onderdeel ArtistsaanZeeV zijn heel blij met de binnengekomen toezegging. Dominiek Steinmeijer, zelf sieradenontwerper, werkt nu voor de 3e keer mee als organisator. Henriette Doeve-Mensink, een bekende bevlogen ‘Bergenaar’ is vanaf het begin de grote motor op sociaal vlak, net als Gonny van Oudenallen de Creative Director. Toeval dat het 3 dames zijn. Ook dat als alles lukt dit jaar, Anja Swart de expositie weer gaat ‘neerzetten’. En de mooie zalen van Hotel Meyer als basis!

De kunstenaars en hun werk zullen zeker opvallen tijdens deze expositie Artists aan Zee V die voor het 5e jaar meedoet.“Elk jaar is het een apart moment om nieuwe kunstenaars uit te zoeken en te vragen mee te doen”. Dit jaar o.a. meer kunstenaars uit Noord-Holland en kunstenaars die normaal niet zomaar in Bergen en omgeving ‘terecht’ komen. Maar op andere plekken heel veel doen. We verwachten als bezoekers buurtmensen, kunstliefhebbers, kunstkenners, collectioneurs en musea-mensen.

Straks te zien: Van Koninklijke Prijs Winnaars tot verrassend werk met bijzondere namen; Om maar wat te noemen; Werk van Raquel van Haver, Guillaume Lo-a-Njoe, Annie Wright, Jan Grotenbreg, Isan Corinde, Mieke Werners, Jacquelien Sluis, Surina(Baag), Gígja Reynisdóttir, Kien Hertoghs, Jurjen Fontein, Philine van der Vegte, Reinder van der Woude, Maaike Putman, Vladimir Bakun, Meta Joanknecht en anderen.

“We hebben verrassende namen, werk en ook jong talent die wij laten zien”, maar dat komt nog een andere keer ter sprake”, aldus de organisatoren, dus neem straks uw tijd! Voor uw agenda 22/23 oktober t/m 31 oktober 2021 in Bergen(aan zee) zalen Hotel Meyer zeker van 11.30-16.59 dadelijks!

Zie ook www.dekunst10daagse.nl bij groepexposities, Artists aan Zee V