BERGEN - Voor volwassenen het echte beeldhouwen met beitels. In steen, hout, klei of was! Voor 2 uurtjes of voor een workshop 1/2 dag. Beeldhouwen met het materiaal wat jou het meeste aanspreekt: steen of hout (was, piepschuim of klei kan ook gebruikt worden om de vorm in te schetsen), 2 uurtjes op maandagochtend of maandagavond of in de vorm van een workshop van 1/2 dag in albast, speksteen, serpentijn, kalksteen, marmer of hout.Hakken met beitels en gutsen in allerlei prachtige kleuren steen of in hout. Voor beginners en gevorderden. Abstract of figuratief.

Maandagochtend van 09.30 tot 11.30.
Maandagavond van 19.30 tot 21.30.

Workshops in overleg
Atelier Xerxa Judith van Lunsen 0651292648
www.xerxa.nl
Tha Banque, Plein 29 1861 JX Bergen
€ 18,00 per keer. Het gereedschap en al het materiaal zijn aanwezig.

Kinderatelier donderdagmiddag
Echt beeldhouwen in hout of zachte steen met beitels en gutsen vanaf 9 jaar onder het scherpe en gepassioneerde toeziend oog van Xerxa, een zeer enthousiast beeldend kunstenares. Het kinderatelier werkt verder met allerlei materialen: verf, hout, piepschuim, karton, stof, waarin eigenlijk niet. Bijvoorbeeld een schilderij met gips met een uitstekend dierenhoofd tot het beschilderen van een stoel. Voor kinderen jonger dan 9 jaar kan je een beeld maken van steen met raspen en voor de kleine guppies is er was en klei. Maak je eigen beeld: een dier of een fantasievorm, een draak of een taart… Alles is mogelijk en ik help jou daarbij. Je leert omgaan met de gereedschappen en je leert hoe je een vorm maakt van alle kanten.

Elke donderdagmiddag van 16.00 tot 17.15 is het kinderatelier geopend met thee, limonade en een koekje. De kosten zijn 10,- euro per keer.

Het atelier is in het voormalig bankgebouw van de ABN, Art Gallery Tha Banque op Plein 29 1861 JX Bergen.

Informatie en aanmelding: Judith van Lunsen Atelier XerXa www.xerxa.nl 06-51292648