BERGEN - De Bergenaren Marcel Buissink en Martijn Vree staan borg voor een knallend festival op zaterdag 20 april. Van 14:00 uur tot 22:30 uur (bar open tot 23:00 uur) wordt voor de eerste keer KaasPop Alkmaar georganiseerd op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar. In een grote circustent treden de volgende nationaal bekende artiesten en bands op: Jett Rebel, Waylon, Wulf, Navarone en Wild Romance. Deze worden aangevuld met regionale bands als Sway (Haarlem), Charmless I (Alkmaar) en Uncle Harry’s Punch(Bergen).

Kom je voor ‘alleskunner’ Jett Rebel of de entertainer pur sang Waylon? Misschien ben je benieuwd naar de ‘vrienden van Amstel Live’ sensatie Wulf, o.a. bekend van nummers als “all things under the sun” en “mind made up”. Wellicht heeft Navarone, finalist van The Voice of Holland, je voorkeur of kom je toch voor de rockers van Wild Romance, de oude band van Herman Brood, jouw muziek zit er altijd tussen!!

De presentatie en opvulling tussen de optredens door is in handen van Kees Baars van Countdown Café.Naast al dit nationale geweld heeft de organisatie ook gekozen voor bands uit Alkmaar en omgeving om er met elkaar een fantastische dag van te maken. Dus regen of niet, bij KaasPop Alkmaar sta je altijd droog en gezellig!!Voor informatie en tickets ga naar www.kaaspopalkmaar.nl (in Bergen ook bij de Taverne verkrijgbaar) en check de social media kanalen via FaceBook en Instagram…

Alkmaar SMULT zorgt voor de inwendige trek, leuke foodtrucks met een diversiteit aan eten zijn aanwezig zodat niemand iets te kort komt.

KaasPop Alkmaar: zaterdag 20 april 2019, 14:00 tot 23:00 uur, Olympiaweg 26, Alkmaar. Min. leeftijd: 18 jaar. Lockers aanwezig.

De organisatie heeft samen met Steef van de Taverne later op de avond een afterparty georganiseerd voor de diehards die nog niet genoeg muziek gehoord hebben. Daar zal deze avond Jules Mescaline optreden en uiteraard is daar iedereen welkom.