SCHOORL - Schoorl Ontmoet is een ontmoet- en beweegprogramma voor volwassenen die in beweging willen komen en er daarbij voor open staan nieuwe mensen te ontmoeten. Er is nog ruimte bij de gratis sport- en spellessen die op maandag en donderdag van 10.00-11.00 uur plaatsvinden. Op maandag in de gymzaal aan de Bovenweg, op donderdag (verzamelend) bij Duinrand S aan de Smeerlaan.

De maatschappelijk sportcoach van Sport-Z begeleidt de lessen en zorgt voor een afwisselend programma waarbij wekelijks weer nieuwe activiteiten worden aangeboden. "Er zijn zowel deelnemers die één als die twee keer per week meedoen. De één houdt nou eenmaal meer van binnen of buiten bezig zijn, terwijl de ander de afwisseling kan waarderen," aldus Lavinia Bijl, maatschappelijk sportregisseur in de gemeente Bergen. "In ieder geval is het fijn dat we nu binnen kunnen sporten op maandag, zodat ook bij slechter weer de les gewoon door kan gaan. Op donderdag gaan we nu vaak met de groep wandelen of we bewegen samen op het sportveld bij Duinrand S."

Ook op een leuke en gezellige manier in beweging komen, de deur even uit en nieuwe mensen ontmoeten? Meld je nu aan bij Lavinia Bijl via L.Bijl@sport-z.org of 06-43234035. Het programma wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit de leefstijlgelden van de gemeente Bergen. Meer informatie vind je op www.sport-z.org/schoorlontmoet.