ALKMAAR - De gezellige decembermaand is weer aangebroken. Een prima tijd om een bezoekje aan de bibliotheek te brengen. Ook voor een origineel decembercadeau. Maar let op! Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden van de bibliotheken aangepast. Voor een compleet overzicht kijk je op www.bknw.nl/openingstijden.

December cadeaumaand
Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef de bibliotheek cadeau! Onze cadeaubon is verkrijgbaar in alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard. Deze bon kan door de ontvanger worden omgezet in een bibliotheekabonnement. Zo geef je een wereld vol ontspanning, inspiratie en plezier cadeau! Sluit je in december een basis- of luxe jaarabonnement af dan krijg je 3 maanden lidmaatschap cadeau. Daarnaast ontvang je ook het boek ‘Het zwijgen van Maria Zachea’ van Judith Koelemeijer cadeau (zo lang de voorraad strekt).

Pakje Kunst
Ben je op zoek naar een kunstzinnig cadeau voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid? Loop dan eens binnen bij onze vestingen in Alkmaar Centrum of Bergen. Voor 2 x 2 euro trek je een minikunstwerk van een lokale kunstenaar uit de Pakje Kunst® automaat. Wil je een groter aantal pakjes bestellen? Mail dan naar pakjekunstalkmaar@gmail.com. Leuk voor jezelf maar ook om cadeau te doen in de decembermaand.

Aangepaste openingstijden
Op vrijdag 25 december (1e Kerstdag), zaterdag 26 december (2e Kerstdag) en vrijdag 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn de bibliotheken de gehele dag gesloten.

Online altijd open
Op de digitale snelweg is de bibliotheek op deze dagen uiteraard wel bereikbaar via www.bknw.nl. Op de website raadpleeg je 24 uur per dag de catalogus, verleng en reserveer je materialen en heb je inzicht in je leengegevens.

De medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard wensen je een fijne decembermaand!