BERGEN - Hoera! De bibliotheek gaat weer starten met BiebStart. Er wordt gestart met voorlezen op vrijdag 26 januari in de bibliotheek in Bergen (Dreef 1). De activiteit begint om 10.00 uur. Toegang is gratis, reserveren is niet nodig. Je kunt gewoon langskomen en meedoen met je (klein)kind.


BiebStart

Elke laatste vrijdagochtend van de maand wordt er voorgelezen in de bibliotheek in Bergen. Tijdens de BiebStart ochtenden ben je volop in de gelegenheid om andere jonge ouders te ontmoeten. We lichten onderdelen van de collectie uit zodat je de bibliotheekcollectie voor kinderen van 0 tot 4 jaar beter leert kennen. Soms nodigen we ook een gastspreker uit of behandelen we een thema. Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BiebStart. Toegang tot de BiebStart activiteiten is gratis. Samen met je (klein)kinderen bezig zijn met boekjes, verhaaltjes en liedjes is leuk en stimuleert ook de taalontwikkeling!

Kijk voor meer informatie op bknw.nl/agenda.

De Nationale Voorleesdagen

Van 24 januari t/m 3 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Op woensdag 24 januari komen om 10.00 uur loco-burgemeester Yvonne Roos en kinder-burgemeester Tygo Fontijn voorlezen in de bibliotheek in Bergen.