ALKMAAR - Met ingang van september organiseert Bibliotheek Kennemerwaard maandelijks een voorleesmoment voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar in de bibliotheken in Alkmaar Centrum, De Mare, Bergen, Castricum, Akersloot en Limmen. Jij en je (groot) ouders zijn van harte welkom. Samen lezen we gezellig een boek, spelen een ontdekspel en ontmoeten andere bibliotheekbezoekers. Iedere Biebstart PLUS komt er een ander thema aan bod. Kom je ook luisteren en meedoen?

Waar en wanneer
Op dinsdag 7 september is de aftrap van BiebStart PLUS in de bibliotheek in Alkmaar centrum om 16.00 uur. Op woensdag 8 september in Castricum om 15.15 uur. En op dinsdag 14 september in Bergen om van 15.00 uur. Op woensdag 15 september in Akersloot om 15.15 uur. Op dinsdag 21 september in De Mare om 15.00 uur en op woensdag 22 september in de bibliotheek Limmen om 15.15 uur. Zien we je dan?
Samen met je kinderen bezig zijn met boekjes, verhaaltjes en liedjes is leuk en stimuleert ook de taalontwikkeling!

Aanmelden
De BiebStart PLUS activiteiten zijn gratis te bezoeken. Aanmelden is nu nog wel noodzakelijk. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice op telefoonnummer 072 – 515 66 44.