BERGEN - Leden van de Kennemerruiters starten met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf deze week bellen zij bij zoveel mogelijk mensen aan om loten te verkopen. Het doel wat de ruiters voor ogen hebben? Geld inzamelen om het ponykamp van 2020 te kunnen organiseren!

De lotenkopers betalen voor één lot slechts € 3,-. Maar liefst 80% van de verkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van de vereniging. Het geld wat ingezameld wordt, zal gebruikt worden om een deel van het 2020 ponykamp te bekostigen, zodat de deelname hieraan voor alle ruiter(tje)s haalbaar is.De Nationale Stichting Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Mensen die de loten kopen, maken kans op mooie prijzen.

Naast het feit dat de Clubactie binnenkort van start gaat, zal op zondag 29 september het Clubkampioenschap van 2019 verreden worden op het Kennemerruiters clubterrein. Het clubterrein is te vinden op het prachtige Landgoed Het Hof waar van 10:00 tot 15:00 dressuurproeven verreden zullen worden. Nadat alle ruiters en paarden hun proeven hebben verreden, zal de Clubbokaal uitgereikt worden. Zin om te komen kijken? De koffie en appeltaart staan klaar!