BERGEN - Frank Jonker is 25 jaar Mentor-Coach en begeleid mensen in het vergroten van hun veerkracht. In 2021 verscheen zijn boek 'Veerkracht als leerkracht'. Voor zijn boek deed hij onderzoek naar het geheim achter veerkracht. Volgens Frank ontstaat veerkracht niet vanzelf. Met zijn aanpak hervinden mensen hun vitaliteit, vertrouwen en veerkracht. Frank verzorgt hierover op donderdag 16 juni een presentatie en workshop in de bibliotheek in Bergen.

In deze workshop vertelt hij zijn eigen verhaal en geeft veel voorbeelden uit de praktijk. Hij daagt zijn publiek uit om manieren te ontdekken om hun veerkracht een boost te geven en stress beter te hanteren. Tijdens de workshop vergroot je als deelnemer kennis en vaardigheden. Ook beantwoordt Frank individuele vragen die kunnen bijdragen aan passende oplossingen die je in de praktijk kunt toepassen. Meer informatie over Frank Jonker vind je op zijn website, mgicoaching.nl.

Aanmelden
Wil je jouw veerkracht een boost geven? Schrijf je dan nu in voor de workshop. Je bent van harte welkom op donderdag 16 juni in de bibliotheek in Bergen (Dreef 1). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. De presentatie / workshop start om 19.30 uur.