BERGEN - Na een korte ombouwperiode opende de voormalig DEEN-supermarkt op Plein 4 in Bergen vanochtend zijn deuren als een DekaMarkt. Onder toezicht van diverse omwonenden knipte supermarktmanager Marcel Monincx het lintje door en heette iedereen welkom in zijn nieuwe supermarkt. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen.

Supermarktmanager Marcel Monincx vertelt: "Welkom bij mijn nieuwe DekaMarkt! Hier voel je het vakmanschap en zie je de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Dit is een supermarkt met kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, supervers brood uit eigen bakkerij en een uitgebreide versafdeling. Maar wel met de vertrouwde producten van DEEN, want heel wat van de bekende en gewaardeerde producten kom je gewoon nog tegen. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultraverse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega's gewoon nog terug. Kortom, het vertrouwde van D'EEN en al het voordeel van de ander! Kijk, proef en ervaar het zelf in uw nieuwe DekaMarkt!"

DekaMarkt trakteert
De komst van DekaMarkt naar Bergen gaat niet onopgemerkt voorbij. Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, zaterdag 30 oktober staat een poffertjeskraam bij de winkel en ontvangen de eerste 200 klanten een gratis appeltaart. Op zondag 31 oktober worden de eerste 200 klanten op gratis croissants getrakteerd. Verder kunnen de bewoners van Bergen rekenen op een lekker appeltje voor de dorst van DekaMarkt-collega's die met een bakfiets rondrijden.

De supermarkt is 7 dagen per week open.