ALKMAAR - NIEUWE LEDEN GEVRAAGD PER 9 SEPTEMBER; LEES ONDER OVER ONZE SPECIALE AANBIEDING

Zing je graag en houd je van gevarieerde melodieën afkomstig uit verschillende landen?Door het vertrek van een aantal leden (verhuizing/werk) zoeken we nieuwe enthousiaste zangeressen en zangers.

Zanggroep Encore kan momenteel meerdere sopranen, een alt, een tenor en een bas plaatsen. Wil je een keer vrijblijvend meezingen (max. twee keer) om te kijken of deze groep wat voor je is dan ben je van harte welkom vanaf maandagavond 9 september!We repeteren maandag van 20.15 uur- 21.45 uur in Wijkcentrum De Eenhoorn aan het Verdronkenoord 44 te Alkmaar.

Meezingen is op de volgende data mogelijk: maandag 9, 16, 23, 30 september en 7 oktober.

*Let op, speciale aanbieding
voor vrouwen en mannen die meezingen leuk lijkt maar niet zeker weten of ze het kunnen. Zij kunnen deze 5 weken voor aanvang van de koorrepetitie een groeps-les van 3 kwartier volgen waarin speciale aandacht voor de te zingen liederen. (Geheel vrijblijvend en gratis).Deze bijeenkomsten zijn dan van 19:15 uur- 20:00 uur. Hierna volgt dan de koorrepetitie.

Laat wel vooraf weten wanneer je wilt komen en of je gebruik wilt maken van onze speciale ‘voor-les’ door het sturen van een mailtje naarnellekekos@zonnet.nl .
Wanneer je liever persoonlijk wilt overleggen kan je voor vragen of meer informatie je naam en telefoonnummer vermelden en wordt je z.s.m. teruggebeld.

Voor meer informatie onze zanggroep kijk op https://zanggroep-encore.nl/home of op onze facebookpagina