BERGEN/EGMOND - De provincie plaatst op 20 oktober de derde verkeersdrempel op Herenweg (N511) tussen Bergen en Egmond aan den Hoef


De in totaal 3 nieuwe drempels moeten ervoor zorgen dat het verkeer minder hard rijdt, zodat de verkeersveiligheid verbetert. Om de drempel aan te brengen is de Herenweg (N511) in beide richtingen afgesloten tussen de Driehuizerweg en Sportcentrum Wimmenum. Het verkeer wordt omgeleid vanaf donderdagavond 20 oktober 20.00 uur tot vrijdagochtend 21 oktober 6.00 uur.

Het verkeer houdt zich niet altijd aan de toegestane snelheid op de N511. Door verkeersdrempels te plaatsen is de verwachting dat het verkeer minder hard rijdt en daardoor de veiligheid verbetert.

Omleiding

Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Hoeverweg (N512), Steve Bikoweg (N9) en de Bergerweg (N510) en vice versa.

Locatie drempels

In maart van dit jaar zijn er al 2 drempels aangelegd op de Herenweg (N511): 1 voor de rotonde met de Zeeweg (N510) tussen de Herenweg nummer 1 en Herenweg nummer 5. De tweede drempel is ter hoogte van Herenweg nummer 25 geplaatst. De laatste drempel komt ter hoogte van nummer 277.

Gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans voert de werkzaamheden uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonende contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis), per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Volg dan de regionale Facebookpagina.