BERGEN - Bibliotheek Kennemerwaard en Zuivelhoeve By Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef pakken opnieuw uit met een leuke actie rondom de Week van het Spannende Boek. Dit keer een mooie linnen tas met spannende producten met iets meer pit dan je misschien gewend bent, spannende boekentips en een leuke prijsvraag, waarbij je kans maakt om een spannend boek te winnen.

Spannende tas
In de tas vind je een aantal spannende producten van Zuivelhoeve By Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef. Boekentips met bloedstollende thrillers (te reserveren bij Bibliotheek Kennemerwaard, www.bknw.nl). En een leuke actie waarbij je als je de rebus goed oplost, kans maakt op het nieuwste boek van Jo Nesbø.

Week van het spannende boek
Tijdens De Week van het Spannende Boek (7 t/m 13 juni 2021) staan verschillende genres van 'spannende boeken' centraal bij Bibliotheek Kennemerwaard. Zo is er tijdens deze week volop aandacht voor misdaadliteratuur en nieuwe thrillers.


Tas afhalen bij Zuivelhoeve By Kaashuis Tromp
De tas kost € 15,-. Als je lid bent van de bibliotheek betaal je bij het tonen van je lidmaatschapskaart slechts € 12,50. De tas is vanaf 7 juni te koop bij Zuivelhoeve By Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef, Nieuwe Egmonderstraatweg 1-7 Egmond aan den Hoef (tegenover de Albert Heijn). De actie duurt tot eind juni 2021. De oplossing van de rebus kun je tot uiterlijk 30 juni mailen naar communicatie@bknw.nl.