EGMOND - Vrijdag 18 maart vanaf 19.00 uur organiseren twee Egmondse jongeren, Jessie Tik en Stan Nijhuis, een 'Game Night’ met diverse (bord)spellen in jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen. Het belooft een gezellige avond te worden voor alle jongeren vanaf 15 jaar, met én zonder beperking, waarbij niets moet en alles mag. Jessie en Stan zijn benaderd door Stichting Sport-Z met de vraag een activiteit te organiseren die verschillende doelgroepen in beweging brengt.

Aanmelden kan via www.sport-z.org/estafette.

De maatschappelijk sportregisseur van Sport-Z, Lavinia Bijl, zet zich in de gemeente Bergen in om diverse doelgroepen te activeren. Jessie en Stan, twee jongeren uit Egmond, organiseerden al eerder activiteiten in deze gemeente, en zijn dit keer gevraagd om de succesvolle Game Night van 2020 nieuw leven in te blazen. In samenwerking met Jongerencentrum JOEB, die haar locatie aan de Visweg beschikbaar stelt, organiseren en begeleiden zij daarom een spelletjesavond voor andere jongeren, met en zonder beperking. Iedereen kan deze avond meedoen aan diverse bordspellen, je kan poolen, darten, pingpong spelen en natuurlijk staat er een gezellig gezamenlijk spel HINTS op het programma. Centraal thema van de avond is ‘niets moet en alles mag, als je het maar gezellig hebt’, waarbij iedereen van harte welkom is.

Aanmelden

Omdat het voor de organisatie handig is te weten op hoeveel jongeren zij kunnen rekenen is het noodzakelijk je aan te melden, dit kan via www.sport-z.org/estafette. Deelname is gratis en inclusief twee consumpties. Mochten er vragen zijn dan kan je contact opnemen met de organisatie via L.Bijl@Sport-Z.org, of 06-43234035. Ook bij vervoersproblemen helpt de organisatie je graag aan een passende oplossing.