BERGEN - Karin van Stralen en Maxim Semler verzorgen op woensdagavond 15 januari vanaf 19.30 uur een spirituele avond over engelen en edelstenen in de bibliotheek in Bergen. Hoe maak je contact met de engelen, de engelenwereld en jijzelf. Karin en Maxim delen ervaringen en geven tips.

Evenwicht, balans en passie

Tijdens deze ochtend maak je contact met engelen, de edelstenenwereld en jezelf. Deze drie elementen zijn met elkaar verbonden en voeden elkaar daar waar nodig is. Karin en Maxim delen hun ervaringen en tips zodat jij ook lekker in je vel komt te zitten. Engelen en edelstenen bezitten namelijk bijzondere energieën. Het gebruik van stenen is een eeuwenoude methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen genezing te geven. Wat uit balans is, kan met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden. Dat geldt voor je lichaam, je geest en woon- of werkomgeving. Ook in de engelenwereld heeft iedere engel een eigen taak om lichaam en de geest weer in balans te brengen.

Levensenergie
Karin en Maxim hebben net als veel mensen tegenslagen gekend. Na een persoonlijke zoektocht kwamen ze in contact met engelen en edelstenen die hun leven op een positieve manier veranderden. Er kwam weer rust, liefde en vooral een enorme levensenergie. Het bracht hen zoveel enthousiasme dat zij hun ervaringen graag willen delen. Maxim en Karin hebben verschillen opleidingen gevolgd op het gebied van energie, engelen en edelstenen. Hun passie, talenten en de benodigde levenslessen gebruiken zij sinds 11 jaar in hun praktijk. Met hart en ziel helpen Karin en Maxim hun medemens op weg naar een gezonder leven in balans en vol passie. Je zult het deze avond zelf beleven, ervaren en voelen. Voor meer informatie over engelen kun je kijken op www.engelenstralen.nl en voor meer informatie over edelstenen op www.stones2heal.nl.

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Martine Nijenhuis, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op woensdag 15 januari. We starten om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Bergen, Dreef 1, 1861 TX Bergen. De toegang is € 12,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via www.brightnow.nu/lezingen of op 06 – 11 62 94 03.