BERGEN - Het bekende schrijversduo Eva Nagelkerke signeert hun nieuwste thriller Niet mijn droom in Bergen. Op zaterdag 6 mei zijn zij van 14 tot 16 uur bij Boekhandel Thomas aan de Stationsstraat om het zeer lovend ontvangen boek van een persoonlijke boodschap en handtekening te voorzien.

Niet mijn droom
Het bekende schrijversduo Eva Nagelkerke signeert hun nieuwste thriller Niet mijn droom in Bergen. Op zaterdag 6 mei zijn zij van 14 tot 16 uur bij Boekhandel Thomas aan de Stationsstraat om het zeer lovend ontvangen boek van een persoonlijke boodschap en handtekening te voorzien. Een halfjaar zeilen in de Cariben met vrouw en achtjarige dochter, dat is de droom van Rutger. Eenmaal aan boord ontpopt hij zich tot een despotisch zeezeiler. Rosalía en Raóul in Nicaragua hebben ook een droom. Als de levens van de beide echtparen elkaar kruisen, ontstaat op volle zee een inktzwarte nachtmerrie.

De pers over Niet mijn droom:
‘Een bloedspannende thriller’ (Margriet) ‘Het claustrofobische aan boord van het schip, de relatie die op de proef wordt gesteld, de rol van het meisje Peru - je gaat er als lezer subiet in mee’ (Telegraaf) ‘De angst spat van de pagina’s’ (Vrij Nederland)

Schrijversduo
Achter de naam Eva Nagelkerke zitten twee zussen: Alexandra en Victoria. Samen schrijven zij op een unieke manier psychologische thrillers. Met een heel keurige uitstraling bedenken zij duivelse plots. Hun eerdere titels Te koop, Stille wateren en De perfecte engel werden ware publiekslievelingen en stonden op de shortlist voor de Hebban Thriller Prijs. Op dit moment werken zij aan een historische roman.

Winactie!
Iedereen die Niet mijn droom tijdens de signeersessie aanschaft, maakt kans om een boekenpakket met al Nagelkerkes eerdere thrillers te winnen.