BERGEN - Vanaf dinsdag 5 september start het nieuwe seizoen in het Bergense zwembad De Beeck. Dit jaar met naast ABC-zwemles en aquasportactiviteiten extra veel ruimte in het warme water van het doelgroepenbad.

De Beeck speelt in op de grote vraag van ouderen naar ruimere openingstijden in ‘het warme bad’. Het doelgroepenbad zoals dit bad officieel heet, wordt extra geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 07.00 tot 8.30 uur en op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 tot 13.00 uur. Zwemmers kunnen tijdens deze uren zelf kiezen hoe zij zich door of in het water bewegen.

Extra les 50-FIT
Vanaf maandag 11 september start daarnaast een vijfde groep 50-FIT. Deze les heeft een iets ander programma dan de lessen op dinsdag en donderdag. Tussen 09.00 en 10.30 uur kunnen deelnemers eerst een half uur banenzwemmen en na de koffie is er een les PiYoChi in het doelgroepenbad.

ABC-zwemles
Ook voor ABC-zwemles is extra ruimte gecreëerd. 5 dagen per week wordt er zwemles aangeboden, zowel groepsles als privéles aan kinderen en aan volwassenen. Deelnemen aan zwemles kan vanaf 4 jaar. Op sommige dagen is er een korte wachtlijst maar vaak kan een kind snel starten.

Meer informatie
Maandag 4 september is De Beeck gesloten. Het personeel richt zich deze dag op BHV, EHBO en de zwemtesten. Vanaf dinsdag 5 september staan zij volledig getraind weer klaar voor het nieuwe seizoen. Meer informatie over de openingstijden van De Beeck en de activiteiten in het bad is te vinden op www.debeeck.nl