EGMOND BINNEN - Zaterdag 11 februari geeft het fanfareorkest van Emergo onder leiding van dirigent Erik van de Kolk een Feel Good Concert. Het concert is in dorpshuis De Schulp aan de Visweg 45 in Egmond Binnen. Als gasten treden dit keer voor u op Thomas Heikoop en een combo. De aanvang is 20.00 uur en kaarten à 15 euro zijn te bestellen via de website van Emergo: www.emergo.org (ticket office). Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal.

De afgelopen tijd worden we helaas opnieuw geconfronteerd met nare berichten uit Nederland en in de wereld. Met Valentijnsdag in het verschiet leek het de leden van het fanfare orkest van Emergo goed om een concert voor u uit te voeren met werken waar u juist een goed gevoel bij krijgt. Allerlei aangename hedendaagse stijlen komen in dit Feel Good Concert voorbij, zoals jazz, funk, klezmer en ballads. Maar ook een medley uit Westside Story en hits van Doe Maar.

Dat doet het orkest dit keer niet alleen, maar in samenwerking met Thomas Heikoop en een combo. Thomas is een allround trompettist, die bovendien ook goed zingt. Naast het zingen van eigen liederen en covers treedt Thomas ook op met andere artiesten, zoals Douwe Bob. En op dit concert hoort u een leuke samenwerkingsmix van orkest, combo, en Thomas als solist.

De nummers worden weer op geheel eigen wijze met elkaar verbonden door Bert Groothedde. Bert is bij het vaste publiek van Emergo inmiddels een graag geziene maar vooral graag gehoorde presentator.