BERGEN - In Amsterdam kennen we de fietsen van de bloemenfietsman of the flowerbikeman wel, maar aan de kust zijn de fietsen een ‘verrassing’….

Wie nu naar de Kunst10daagse Bergen gaat ontdekt daar een aantal mooie fietsen van Gregory Warren, the flowerbikeman. Mensen worden er vrolijk van en er is ook een kleine wedstrijd uitgeschreven; wie de mooiste, gekste lof eukste foto instuurt van de fietsen doet mee!

De foto’s kunnen gestuurd worden naar info@studiodreamscometrue.nl. of naar de Facebookpagina van Artists aan Zee! Na afloop van de expositie die t/m 31 oktober 2021 is worden er 3 kleine prijzen uitgereikt. Artists aan Zee V zit in de zalen van Hotel Meyer in Bergen aan Zee met werk van meer dan 30 kunstenaars. En de mooie kunstwerken ‘vliegen’ de deur uit!

Achtergrond:
De reden dat the flowerbikeman met zijn fietsdecoratie is begonnen was dat zijn vrouw de weg naar huis niet goed kon vinden door vergeetachtigheid na ziekte. Door fietsen rondom in de buurt te plaatsen vond zijn vrouw de weg terug… Het gaat iets beter met zijn vrouw nu, maar als iedereen die een foto van zijn fietsen op social media heeft geplaatst 1 euro zou betalen zou hij nu miljonair zijn geworden en meer profijt van zijn kunstenaarsschap hebben… en meer comfort aan zijn vrouw kunnen schenken!

The flowerbikeman maakt fietsen in opdracht en in overleg met de eigenaar.