BERGEN – Zaterdag 15 juni bezoeken de populaire columnisten Rob Hoogland en Arthur van Amerongen boekhandel Thomas in Bergen. Zij zullen vanaf 13.30 uur hun fonkelnieuwe boek Het Grote Foute Jongens Boek Deel 3 signeren.


Na hun succesvolle eerste twee Grote Foute Jongens Boeken hebben Hoogland en Van Amerongen hun krachten wederom gebundeld. Over alle denkbare onderwerpen gieten de heren weer hun satirische sausje: de wereld van de media, drank & drugs, voetbal en sport in het algemeen, de grachtengordel, popmuziek, meisjes, politiek, literatuur, misdaad, leven & dood.

Alkmaarder Rob Hoogland is Nederlands meest gelezen columnist en heeft ruim 9.000 columns voor De Telegraaf geschreven. Arthur van Amerongen is een literaire duizendpoot. Hij won de Nipkowschijf voor de radio, de prestigieuze Prijs voor de Dagbladjournalistiek en werd genomineerd voor de AKO Literatuur Prijs. Samen hebben Hoogland en Van Amerongen een rubriek in HP/De Tijd.

Auteur Marente de Moor schreef het voorwoord en zegt daarin onder meer: ‘Wie Van Amerongen en Hoogland naast elkaar leest, ziet Knorretje en Iejoor; het van enthousiasme stotterende varkentje en de goeiige ezel die het allemaal niet meer ziet zitten.’

Het Grote Foute Jongens Boek Deel 3 (€ 23,95) is verschenen bij uitgeverij Ezo Wolf. De bijeenkomst bij Libris-boekhandel Thomas (Stationsstraat 7-9, Bergen) op zaterdag 15 juni (13.30 uur) is gratis toegankelijk.