BERGEN/SCHOORL - Ondanks de afgelasting van de Kunst10Daagse dit jaar is er voor de liefhebbers genoeg kunst te beleven. Inge Koetzier van Hooff laat haar nieuwe werk op drie plekken zien, zowel in haar eigen atelier in Schoorl, in de winkel van Tally Ho aan de Stationsstraat 21, als in een kunstcontainer bij hotel Blooming.


De in Alkmaar wonende kunstenaar heeft haar atelier in Schoorl. In normale tijden werkt zij internationaal, zo is zij na 10 jaar in Spanje te hebben gewoond de laatste jaren vooral in China aan het werken en exposeren.

Door de corona-maatregelen zag Inge exposities en werkperiodes in het buitenland in rook opgaan. In haar Schoorlse atelier heeft zij daarentegen steeds kunnen schilderen en tekenen. De schilderijen die Inge tijdens de corona-maanden maakte waren gepland om bij Hotel Blooming te exposeren tijdens de Kunst10Daagse. Dit beloofde een mooie groepsexpositie te worden van Inge met 3 andere kunstenaars; Kerkhoff, Schotten en Moret. Alle partijen betreuren dat dit na alle voorbereidingen niet door kon gaan. Maar, kunstenaars zijn creatief, Inge vond een oplossing.

Grote stillevens staan corona-proof in een kunstcontainer in de tuin van Hotel Blooming in Bergen. Bij Tally Ho komt de kunst samen met de herfstmode en dit is te zien tijdens de openingstijden van de winkel. In Inge's eigen atelier in Schoorl is een grote serie nieuwe schilderijen te zien. Liefhebbers zijn hier welkom op de zondagen en op afspraak, ook na de K10D.

Bel Inge voor een atelierbezoek en pak de kans om de komende weken toch kunst te beleven.

Informatie is te vinden op www.koetziervanhooff.eu of bel Inge op 0624988036