SCHOORL - Wil je meer weten over de natuur op het strand? Ga dan op dinsdag 7 september mee op excursie bij het Groene Strand van Camperduin en ontdek de dieren en planten langs onze kust. Van kwallen tot drieteenstrandlopers, en wat er nog meer te zien is langs de waterlijn. Als je het strand van dichtbij bekijkt, ontdek je een hele nieuwe wereld!

Een ervaren gids laat je zelf ontdekken wat er allemaal te zien is en kan hier veel over vertellen. Na deze excursie is de kans groot dat je het strand bij een volgend bezoek heel anders beleeft en veel meer ziet en ontdekt.

Doe mee: ontdek de natuur op het strand!

De excursie wordt georganiseerd door Het Groene Strand; een samenwerking tussen LandschappenNL, IVN Natuureducatie, Stichting ANEMOON, Stichting Duinbehoud en de Vogelbescherming. Het Groene Strand heeft tot doel natuur en natuurbeleving terug te brengen op het strand. Lees meer op www.hetgroenestrand.nl

Ga je mee?

Dinsdag 7 september, 13:30 – 15.00 uurVertrekpunt: Bij strandafgang Paviljoen Luctor et Emergo te Camperduin. Vandaar uit lopen we naar het natuurstrand.Kosten: € 4,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

Verdere informatie en reserveren via www.gaatumee.nl