EGMOND AAN DEN HOEF - Onze maandelijkse wandeling in het noordelijke Egmondse duingebied is deze keer op zondag 7 augustus. We lopen langs veel bloeiende planten, met daarop misschien allerlei beestjes. Zie bijv. de foto van de wilde asperge met de aspergehaantjes. De natuur begint zich al een klein beetje op te maken voor de herfst. De bessenstruiken beginnen hun naam eer aan te doen. Het ietwat geaccidenteerde parcours gaat deels over smalle paadjes en mul zand (pittig dus). We vertrekken om 10.30 uur bij het PWN-informatiebord aan het einde van het Nachtegalenpad in Egmond aan den Hoef.

U verzorgt zelf een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van het PWN Bestel uw duinkaarten | PWN. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Een donatie (richtlijn € 3,00 per persoon (te betalen met gepast geld) wordt op prijs gesteld.


U meldt zich van tevoren aan via e-mail: wimmenumnkl@gmail.com. Opgeven tot de dag ervoor. Kijk ook eens op onze website www.ivn.nl/nkl, op de landelijke site van de IVN www.ivn.nl of de IVN Routes app Wandelroutes IVN Noord-Kennemerland | IVN.