BERGEN AAN ZEE - Een geweldig publiek komt kijken naar ‘Glans aan Zee’, vandaag 2e Paasdag laatste dag tot 17.01 uur geopend!


Een nieuwe beurs, maar de trekkracht van sieraden blijft. Niet iedereen kan nu, maar degenen die komen kijken willen wel; “Het is hier toch veel leuker dan een middagje naar de Keukenhof” aldus een van de vele bezoekers. Het zijn serieuze kijkers -en kopers- daar, met voor elk wat wils!

De jongste en ook nog 343ste bezoeker gistermiddag, uit Duitsland afkomstig met zijn grootouders, ging trots met een mooi tulpentegeltje en ‘glanzende’ paaseitjes naar huis. Hoewel hij, net als vele anderen eigenlijk nog even wilde blijven, want goud en zilver blijft aantrekkingskracht houden!

10 kunstenaars en een collagekunstenaar tonen hun werk aldaar. Toen daarna ook nog voordrachtkunstenaar/dichter Myreille Buldeo Rai prachtige gedichten over sieraden voordroeg was het een waar feestje in Bergen aan Zee(Jacob Kalffweg 4/Hotel Meyer Bergen aan Zee). Hier krijgt Buldeo Rai een mooi cado namens mede-organisator Myra Winter (presentator Pareltjes in de stad tv programma) uitgereikt.