BERGEN - Bodhi viert zaterdagavond 18 november haar jubileumconcert in de Ruïnekerk ter ere van ruim 50 jaar actief te zijn geweest in de muziek, alleen en met andere muzikanten.

Bodhi treedt op met 7 "verschillende artiesten" met wie ze door de jaren heen heeft samengewerkt. Met elk van hen zingt ze ca. 3 liedjes, te beginnen met haar broer Gert-Jan Geerlings (gitaar), waarmee zij liedjes zingt van Joan Baez, die ook haar inspiratiebron is geweest. Ze neemt de gasten als het ware mee in de tijd van vroeger naar nu. Daarna komt Rob Lagerveld (gitaar), Naomi Stern (verhalenvertelster) Hans Laduc (fingerstyle gitarist) (Cd Caledonia op Spotify), Mark Kirkenier (piano), Cees Oud (accordeon), Titus Kraakman (gitaar, bouzouki, bodhran).

U wordt die avond verwelkomd met een glaasje prosecco, die u mee kan nemen naar uw plaats in de kerk. In de pauze wordt er een heerlijk hapje geserveerd , gemaakt door Fabels.

U kunt genieten van o.a. Folk, Jazz, Franse chansons, Spaanstalige canciones en Ierse/Schotse muziek met een dikke knipoog naar de Keltische muziek.

Reserveren van kaarten kan via www.bodhimuziek.nl


Bodhi ziet uit naar deze dag en u bent van harte welkom om deze feestelijke dag met haar te vieren.