BERGEN - Tijdens het Karavaan Festival zie je het locatietheater ‘Senang’ in de mooie duinen van Bergen aan Zee, bij Landgoed Huize Glory. Een muzikale voorstelling over afkomst, tradities en botsingen.

Een prachtig uitzicht op de duinen, de naaldbossen en natuurlijk de eindeloze zee; je waant je even in een andere wereld. Hier wordt het verhaal gespeeld. Dubbelbloed acteurs-duo Klemens Patijn en Nynke Heeg duelleren met het beste en het slechtste van twee culturen die zij in zich dragen: in hoeverre zijn zij nog Indisch en waar begint 100% Nederlands zijn?

In de 70 minuten durende voorstelling maakt het stel korte metten met een Indische geschiedenis die onzichtbaar in hun genen ligt opgeslagen. Generatie 3 zwijgt niet langer. Ze zijn krachtig en kwetsbaar. Met rake klappen op Kendangdrums en zoete pianoklanken troeven de twee elkaar af. Een persoonlijke zoektocht naar identiteit, naar antwoorden op vragen die er toe deden en die er toe doen. Vragen die iedereen kent die opgroeit in twee culturen. Hoe senang voelen Nieuwe Nederlanders zich vandaag de dag?

Met tweegangen-lunch of Indisch buffet

De voorstelling Senang is te combineren met een heerlijke lunch of diner. Bij het prachtige Landgoed Huize Glory schuif je op de voorstellingsdagen aan voor een tweegangen-lunch (€ 34,50 incl. voorstelling) of een Indisch buffet (€ 49,50 incl. voorstelling).

Senang speelt 7 en 8 juni om 19:30 uur, op 9 juni (Pinksteren) om 11:30 en 19:30 uur en op 10 juni (Pinksteren) om 11:30 en 16:00 uur. Kaarten kosten € 15,00. Vrienden van Karavaan krijgen € 2,50 korting. Kaartverkoop vanaf 5 april. Meer info op karavaan.nl