EGMOND AAN DEN HOEF - Zit je kind niet lekker in z’n vel? Of ben je zelf een kind, jongere of ouder die ergens last van heeft? En wil je dit graag veranderen? Dat kan bij Sandyroad. Kinderen en jongeren hebben soms wat ondersteuning nodig om hun eigen pad te kunnen bewandelen. En als ouder kun je ook weleens wat hulp gebruiken om die ontdekkingstocht goed te laten verlopen.

Sandyroad is er voor kinderen, jongeren én ouders die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding en biedt therapie door middel van gesprek, spel, beweging en creativiteit.

Door wie?
Ik ben Jolijn. Een positieve én gevoelige creatieveling die vindt dat iedereen gelukkig mag zijn! Hoe zou de wereld eruitzien als mensen de dingen doen die ze écht leuk vinden, hun emoties te durven uiten, niet bang zijn om fouten te maken en hun grenzen kunnen aangeven met respect voor de ander?


Ik help kinderen, jongeren én hun ouders om weer in hun eigen kracht te staan, gebruik te maken van de kwaliteiten die in ze zitten en daag ze uit om hun beste zelf te zijn. Om open en eerlijk te zijn. Om samen te ontdekken wat hun kracht is. Om de veerkracht te vergroten en eigen kwaliteiten te ontdekken. Ik bied een heldere blik van buitenaf en maak verbinding van binnenuit. Met jullie eigen talenten en kwaliteiten komen we samen tot inzichten en werken we toe naar een concreet doel.

Meer weten? Sandyroad.nl