SCHOORL - Al voor de 22ste keer gaan zaterdag 2 juli de wekelijkse kofferbakmarkten in Camperduin weer van start. De markt wordt op alle zaterdagen van juli en augustus georganiseerd, de laatste op 27 augustus. Bezoekers zijn welkom tussen 9.00 en 15.00 uur en voor hen is de toegang gratis. Iedereen die zijn overtollige spullen wil aanbieden, kan hier terecht. Verkopers betalen 12 euro en hebben vanaf 8 uur toegang tot het terrein. Vooraf aanmelden is niet nodig, want er is plaats genoeg.

De markt vindt plaats naast de strandopgang van Camperduin (Schoorl), op de werkweg aan de voet van de zeedijk en de Hondsbossche Duinen. De locatie biedt een prachtig uitzicht op natuurgebied de Harger- en Pettemerpolder. Genieten van een gezellige, gevarieerde markt en een mooie omgeving gaan hier dus hand in hand. De markt is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De organisatie van de markt is in handen van Stichting Wrakhout uit Camperduin, een groep vrijwilligers die sociale activiteiten organiseert voor de bewoners van Camperduin en omgeving.

Voor meer informatie zie: www.wrakhout.nl