BERGEN - Tijdens de Kunst10daagse is audiotour 'Onder de Sterren' voor het laatst te beluisteren in Bergen . Laat je betoveren door prachtige teksten van woordkunstenaars Pamela Koevoets, Sjoerd Kuyper en Arij van Vliet.

Sinds deze zomer is Het Hof van Blooming gastlocatie voor audiotour 'Onder de Sterren' van kunstenaarscollectief CAKtwo en zangeres Milou Mignon. Het is een poëtisch muziekproject waarbij je tijdens je wandeling verschillende rappers, columnisten, dichters en acteurs kunt horen.

Ieder verhaal gaat over in sprookjesachtige Nederlandstalige liedjes over een wereld waarin de mens niets groter is dan de mieren en niets kleiner dan het sterrenvolk. Na de Kunst10daagse reist het project door naar een volgende gemeente. Je hebt een smartphone nodig om de QR-code te scannen die naar de audio leidt en vergeet voor een optimale beleving ook je oortjes of koptelefoon niet. Je hoeft niks te downloaden, gewoon 'listen in browser' aanklikken en dan genieten.

Dit is een project van Stichting KIST, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Bergen en de Kattendijke/Drucker Stichting.