BERGEN AAN ZEE - Bergen aan Zee ligt op en unieke plek aan de Noordzeekust, precies op de grens van kalkrijke en kalkarme duingronden. Wilt u genieten van de avondwind aan de Noordzeekust, het uitzicht, de rust en ook meer weten over dit gebied, over het Zeegat van Bergen, rimpelroos of het Russenduin, loop dan in de avond mee met onze Natuur- en cultuurwandeling.

We verzamelen elke eerste woensdag van de maand van mei t/m augustus bij het IVN-gebouw Parnassia in Bergen aan Zee van waaruit we om 19.30 uur vertrekken. Wij verwachten maximaal 15 volwassen. Aanmelden bij hj.groenewegen@planet.nl. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is niet geschikt voor mindervalide wandelaars. De kosten zijn € 2,50 p.p. Parkeren in Bergen aan Zee is na 19.00 uur gratis.

Een duinkaart is verplicht. Te verkrijgen bij de automaat in Bergen aan Zee of via http://www.pwn.nl/duinkaart

Als u een verrekijker heeft, is het goed om die mee te nemen. Stevig schoeisel en weerbestendige kleding wordt aanbevolen.

Parnassia is te bereiken vanaf Bergen, de eerste rotonde in Bergen aan Zee rechtdoor, eerste weg links en de bordjes ‘IVN Parnassia’ volgen.

Kijk ook op www.ivn.nl/nkl of Facebook