BERGEN - Zwembad De Beeck in Bergen heeft de keuze voor kinderfeestjes uitgebreid met kinderfeestjes voor echte zeemeerminnen. Deze feestjes, inclusief instructie en gebruik van een staart, zijn te reserveren op zaterdagmiddag op de uren dat het bad geopend is voor vrijzwemmen.


Sinds de opening van zwembad De Beeck in september 2022 wordt gevraagd om mogelijkheden om te zwemmen met een zeemeerminstaart. Zwemmen met een zeemeerminstaart is voor alle kinderen een geweldige ervaring. Tijdens deze nieuwe zeemeerminfeestjes kunnen kinderen hiermee kennismaken. Kinderen mogen kiezen uit een van de vrolijk gekleurde staarten die bij De Beeck beschikbaar zijn. De instructeurs van De Beeck passen deze verjaardagsles aan aan de ervaring van de deelnemers.

Naast de les van een half uur kunnen de deelnemers aan het feestje vrijzwemmen en spelen met al het materiaal dat in het bad ligt. Voor of na het zwemmen is de jarige van harte welkom om samen met vrienden te genieten van een verjaardagsarrangement bestaande uit friet, een snack naar keuze en limonade, bij de horeca van De Beeck.

Praktische informatie

Een zeemeerminfeestje kost €17.50 p.p. en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar in bezit van minimaal een B-diploma. Er kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen. De feestjes kunnen georganiseerd worden op zaterdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.debeeck.nl/kinderfeestje